Festival podjetništva

V sredo, 5. junija 2024, so se naše mlade podjetnice predstavljale na Festivalu podjetništva v Postojni, ki ga je organiziral Mrežni inkubator Postojna. Svojo inovativno idejo so obiskovalcem festivala predstavljale na stojnici, kjer so z njimi tudi poklepetale in odgovarjale na vprašanja. Poleg predstavitve na stojnici so sodelovale tudi na okrogli mizi, kjer so podrobneje predstavile svojo podjetniško pot, izzive, s katerimi so se soočale, ter dosežke, na katere so ponosne.

Festival je bil odlična priložnost za mreženje, izmenjavo izkušenj in pridobivanje novih znanj, tako za naše podjetnice kot tudi za vse druge udeležence. Dogodek je bil obiskan s strani številnih lokalnih podjetnikov, mentorjev in investitorjev, kar je prispevalo k dinamični in navdihujoči atmosferi. Naše podjetnice so se izkazale z ustvarjalnostjo, vztrajnostjo in inovativnostjo, kar je pritegnilo pozornost številnih obiskovalcev.

Ob zaključku festivala so naše podjetnice prejele dodatno motivacijo za nadaljnji razvoj svojih podjetniških idej. Festival podjetništva v Postojni se je izkazal za pomemben dogodek, ki spodbuja mlade podjetnike k doseganju svojih ciljev in prinaša sveže ideje v lokalno podjetniško okolje.