Arhivi Kategorije: Obvestila

Športni dan

Pozdravljeni!

V sredo, 6.9.2023, bo za učence od 1. do 3. razreda športni dan. Najprej bomo imeli v telovadnici športne igre, po malici pa se bomo odpravili na pohod v smeri Zagorja. Učenci naj bodo primerno obuti (superge) in oblečeni (kratke hlače in kratko majico ter kapo s šiltom). Poskrbite, da jih zaščitite proti klopom. Predviden prihod bo 12.25, tako da bo kosilo in podaljšano bivanje po ustaljenem urniku. S seboj ne potrebujejo malice, lahko pa vzamejo vodo (prosimo, da ne bidone, ker se zgodi, da večkrat puščajo, ampak navadne plastenke), kakšno jabolko, frutabelo ali kaj podobnega.

Lep pozdrav.

Razredničarke

Prvi šolski dan

Spoštovani.
Pred naši je začetek novega šolskega leta.
V petek, 1. 9. 2023, se bodo učenci od 2. do 9. razreda ob 8. uri zbrali v telovadnici,
kjer jih bodo pozdravili ravnateljica in ostali učitelji. Učenci 1. razreda pa bodo v šolo
s starši prišli ob 9. uri.
Od 6.30 dalje bo organizirano jutranje varstvo.
Prvi dve šolski uri bosta namenjeni razrednim uram, sledil bo pouk po urniku.
Urnik bo 31. 8. 2023 objavljen na spletni strani šole.
Prvi šolski dan bo organiziran šolski prevoz po voznem redu, ki je objavljen na spletni strani šole (ostaja enak, kot preteklo šolsko leto)..
Kosilo bo za učence, ki so nanj prijavljeni od 1. 9. 2023 dalje. V kolikor kosila ne želite,
to odjavite na e-pošto prehrana.osknezak@guest.arnes.si
Po pouku bo organizirano varstvo vozačev do odhoda avtobusa in podaljšano
bivanje po običajnem urniku do 15.45.
Želimo vam uspešno novo šolsko leto.

Učitelji in učiteljice OŠ Toneta Tomšiča Knežak
in ravnateljica mag. Klavdija Sotlar

PRVI ŠTIRJE RAZREDI V ŽIVALSKEM VRTU

  1. unija smo se odpravili v ljubljanski živalski vrt. Najprej smo se pogovorili o obnašanju na avtobusu in v živalskem vrtu. Ugotovili smo, da bo tam veliko ljudi in se dogovorili, da se bomo držali skupaj, upoštevali navodila učiteljic in bili spoštljivi do živali. Ko smo z avtobusom prispeli v ljubljanski živalski vrt, smo se razdelili v dve skupini in začeli ogled. Med postajami smo uporabili hitro hojo, na postajah
    pa smo se ustavili in si mirno ogledali živali. Tudi živali so bile nekoliko lene, saj jim v vročem ozračju ni bilo do gibanja. Ogledali smo si hranjenje tjulnjev in njihove spretnosti. V vročem ozračju so bili otroci videti utrujeni, dokler nismo prispeli do otroških igral. Tam pa so v igro vložili “zadnje atome” in se zabavali. Rekli so, da je bilo zanimivo. Povedali so, kaj novega so se naučili. Tega ni bilo malo.

ZBIRALNA AKCIJA STAREGA PAPIRJA

ZBIRALNA AKCIJA STAREGA PAPIRJA

bo potekala

od 14. do 18. NOVEMBRA 2022.

Tokrat papirja ni potrebno tehtati. Na šolskem parlamentu smo se dogovorili, da zbiramo papir za ‘skupno dobro’ z namenom znižanja stroškov prevozov za vse razrede in vrtec. Papir naj bo zvezan ali v kartonastih škatlah, plastična embalaža ne sodi zraven!