Tečaj plavanja v Seči

Sol iz Sečoveljskih solin je najboljša na svetu ( vsaj za nas).Da bi jo “pridelali”, je potrebno naporno poletno delo na soncu.

Da o naravni lepoti današnjih Sečoveljskih solin ne govorimo. Obiskali smo tudi vrt kaktusov. Zvečer smo premagali OŠ Šentjanž v med dvema ognjema. Kakšna borba je bila to. Pripravili smo si tudi potovalke za odhod domov. V petek bomo šli z ladjico do Pirana, plavat v bazen in po kosilu domov. Se vidimo doma.

 

_________________________________________________________________________________________

Današnji dan  smo si popestrili s šivanjem vrečk za dišavnice…Kako bo v naših domovih lepo dišalo! Izdelali smo tudi vsak svojo ogrlico in zapestnico, ki ju bomo nekomu podarili. Natalija je praznovala rojstni dan. Presenetili smo jo z voščilnico, pesmico in prav posebno torto. Tudi svečka ni manjkala. Presenečenje je uspelo.

 

_________________________________________________________________________________________

Vaditelji plavanja so nas razdelili v tri skupine in danes smo že pridno vadili. Do konca tedna bomo plavali kot ribe.

Popoldne smo raziskovali morsko obalo. Našli smo zelo zanimive prebivalce morja. Po večerji smo naredili dolg sprehod do Portoroža, kjer smo si privoščili kepico sladoleda. V sobe smo se vrnili zelo utrujeni…zaspali smo v trenutku.

 

________________________________________________________________________________________________

Prvi dan v Sečo je za nami. Spoznavali smo primorsko pokrajino, plavali, se razgibavanje v fitnesu v naravi in dobro jedli. Zaradi zelo toplega vremena smo se tudi dodobra spotili. Z nami so tudi učenci in učiteljici iz OŠ Pregarje.

Pozdrav vsem, ki nas pogrešate.

Tretješolci, učiteljica Anica in učitelj Uroš.

  

____________________________________________________________________________________________________

Tretješolci in učitelja so srečno prispeli v Sečo. Namestitve po sobah so uspele.